PULSE Branding Solutions
Setăm obiectivele tuturor proiectelor, astfel încât să fie în concordanță cu cele ale business-ului tău.

Rețeta noastră

icon04
Analiză și planificare

Îți studiem afacerea pentru a ne familiariza cu domeniul de activitate și pentru a identifica principalele provocări.

icon01
Design și implementare

În funcție de analiza făcută venim o stratregia optimă pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivele.

icon05
Monitorizare și evaluare

Măsurăm creșterea afacerii tale și livrăm rezultate tangibile. Folosim ultimele tehnologii pentru a ne asigura că munca ta este pusă în valoare.

Oferim următoarele

SERVICII

Majoritatea organizațiilor au un brand sau o imagine corporatistă, fie că o gestionează sau nu cu atenție, fie că sunt sau nu conștiente de ea. Noi îți oferim un setul complet de elemente vizuale pentru firma ta. Putem să îți concepem logo-ul, identitatea vizuală, grafica pentru web și print sau outdoor.

Oferim site-uri responsive cu concepte grafice moderne și adaptate domeniului de activitate al clientului. Implementăm certificate SSL și facem integrarea pentru principalele rețele de socializare.

Ne ocupăm de reclame ţintite pentru cele 9 milioane de potenţiali clienţi din România şi cele două miliarde la nivel mondial. Câştigă încredea viitorilor tăi clienţi prin campanii inteligente de marketing online.

Despre echipă

Rezultatele dorite se concretizează în creșterea profitului, consolidarea brandului și poziționarea în față competitorilor. Se întâmplă asta deoarece echipa noastră se asigura că proiectul tău primește strategia potrivită și că beneficiile pe care le oferi ajung la publicul țintă poziționat pe canalele relevante.

Ne ghidăm după valori precum:

  • Excelența
  • Pasiune
  • Inovație
  • Creativitate