Loading

Servicii

Design grafic

01

Logo-ul firmei tale reprezintă principalul element de identificare în piață. Principalul său rol este acela de a transmite ideea specifică a organizației. Majoritatea organizațiilor au un brand sau o imagine corporatistă, fie că o gestionează sau nu cu atenție, fie că sunt sau nu conștiente de ea.
Noi îți oferim un setul complet de elemente vizuale pentru firma ta. Putem să îți concepem logo-ul, identitatea vizuală, grafica pentru web și print sau outdoor.

Web design

02

Toate site-urile realizate de noi se redimensionează și așează în funcție de display-ul pe care sunt afișate, laptop, tabletă, telefon.  Venim cu concepte grafice moderne și adaptate domeniului de activitate al clientului.
Oferim și implementăm gratuit certificate SSL și îți conectăm site-ul la principalele rețele de socializare, Facebook, Instagram, LinkedIN, Google+, YouTube, etc.

Marketing online

03

Ne ocupăm de reclame ţintite pentru cele 9 milioane de potenţiali clienţi din România şi cele două miliarde la nivel mondial.
Câştigă încredea viitorilor tăi clienţi prin campanii inteligente de marketing online.

Consultanță

04

Setăm obiectivele tuturor proiectelor, astfel încât să fie în concordanță cu cele ale business-ului tău. Specialiștii noștri lucrează de peste 8 ani în următoarele domenii: PR, comunicare, marketing, consultanță în business.
De asemenea, avem o vastă experiență în campanii electorale, iar clienţii noştri au devenit senatori, deputați și primari.

Ai un proiect interesant?

Solicită chiar acum o ofertă de preț!
Profesioniștii noștri se află doar la un click distanță.