PULSE Branding Solutions
Local SEO 4/7 -Profile de social media

Local SEO 4/7 -Profile de social media

În trecut, nu existau atât de multe strategii pe care rețelele de socializare le puteau face pentru evaluările locale. Din fericire pentru noi, lucrurile s-au schimbat.

Aici sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți face cu ajutorul social media care sunt luate mai mult sau mai puțin în considerare de către algoritmul local SEO pe care Google îl are.

1.Facebook, Twitter, Instagram, Linkedln, Pinterest și Google+

Asigură-te că ai măcar o pagină oficială a afacerii tale pe Facebook, Twitter, Instagram, Linkedln, Pinterest și Google, chiar dacă nu le vei folosi pe toate.

Potențialii clienți te-ar putea căuta pe una dintre aceste platforme și căutările nu ar trebui să fie lăsate cu mâna goală sau, mai rău, să aibă un nume similar cu o altă companie.

 

2.Asigură-te că ai recenzii bune pe platformele de socializare

Facebook și alte website-uri directoare sunt constant cultivate de către Google. Unul dintre cele mai recente lucruri pe care le-ai putea observa este afișarea evaluărilor pe care afacerea ta le are pe acele platforme, direct în rezultatele căutărilor locale.

 

Există încă controverse în legătură cu cât de mult platformele de socializare afectează evaluările tale locale pentru că în afară de Twitter, cu care are o relație directă, Google nu afișează rezultatele altor platforme sociale.

Dar aici sunt 2 lucruri pe care ar trebui să le iei în considerare înainte de a tăia platformele de socializare de pe lista ta:

  1. De cele mai multe ori, profilele tale de social media sunt listate primele după căutările de marcă. Nu ai vrea să ai un profil social gol sau neadecvat care va fi listat în primele 5 căutări pe Google.
  2. Platformele de socializare sunt folosite ca un mod de a te conecta cu clienții tăi și de a distribui conținut. În acest caz, îți ajută conținutul să devină mai vizibil și să îi prelungească existența.
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.