PULSE Branding Solutions
Local SEO 2/7- Căutări locale

Local SEO 2/7- Căutări locale

Optimizează-ți website-ul pentru căutările locale

 

Google a fost mereu la fel de secretiv cu clasamentul algoritmilor locali, la fel ca și cu factorii săi de rang. Dar asta nu înseamnă că nu poți să urmezi cele mai bune practici care au fost dovedite că funcționează, pentru a ajunge îm topul SERP(search engine results page).

Website-ul tău este unul dintre cele mai importante bunuri, și fără o optimizare corectă, va fi greu să ajungeți în top. Vestea bună este, de altfel, și cel pe care îl puteți controla cel mai mult.

Aici sunt cele mai importante lucruri pe care le poți face pentru o optimizare cât mai bună a website-ului tău pentru local SEO:

Crează o pagină dedicată contactelor(N.A.T.- nume, adresă, telefon)

Asigură-te că incluzi informațiile de bază(NAT) pentru toate locațiile tale. Clienții le-ar putea căuta și trebuie să le găsească cu ușurință.

Afișează cele mai importante contacte

Informații. Am mai discutat despre ușurința cu care clienții ar trebui să găsească informațiile care îi interesează. Trebuie să le fie cât mai ușor posibil pentru a te contacta sau pentru a-ți găsi adresa, indiferent pe ce pagină ajung prima oară. Dacă design-ul curent îți permite, afișează adresa, numărul de telefon și email-ul în antetul paginii.

 

Oferă posibilitatea email-ului și a numărului de telefon să fie accesate direct

Numerele de telefon și email-urile sunt cele mai ușoare moduri de contact, mai ales dacă sunt evidențiate în antet. Dar dacă nu pot fi accesate în mod direct, nu sunt la fel de folositoare. Asigură-te că inserezi link-uri pentru “tel” si “e-mail” la informațiile de contact și oferă tuturor posibilitatea de a te contacta cu cea mai mare ușurință.

 

Adaugă o hartă Google incorporată

Fie adaugi harta Google direct în pagina de contact, fie în subsol, adugând toate locațiile. Poți foarte ușor personaliza harta înainte de a o incorpora.

Aici este un exemplu de la una dintre clinicile private de top din România. Ei au folosit o hartă personalizată care afișează toate locațiile din țară.

 

Adaugă recenzii

Asigură-te că afișezi recenziile clienților. Acest lucru va crește șansele de a primi un telefon sau e-mail de la un potențial client și vor fi văzute ca un semn de încredere pentru oamenii care nu te cunosc încă.

Aici este un exemplu de pe BowlerHat  despre cum ar trebui să arate o pagină de lansare perfect optimizată .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.