PULSE Branding Solutions
Local SEO 5/7- Link-urile

Local SEO 5/7- Link-urile

Începe să creezi link-uri

Link-urile de intrare(inbound links) sunt unele dintre cele mai importante semnale de clasare în Google. În acest mod Google testează credibilitatea site-ului și ar trebui să le consideri ca și niște recomandări din viața reală pe care o persoană ți le dă ție sau afacerii tale.

 

 

Poți găsi informații despre acest lucru, ce înseamnă, cum poți să o faci, diferite sfaturi și trucuri, oriunde pe Internet.

Ca să fie mai ușor de înțeles, cu cât ai mai multe link-uri care duc la website-ul afacerii tale, de pe alte website-uri, cu atât ai mai multă credibilitate în mediul online.

Dar asta nu e tot, pentru că link-urile pot exista în mai multe forme și mărimi.

Scenariul ideal pentru tine ar fi să ai cât mai multe linkuri de la website-urile autorităților în nișa ta personală. Pe acestea Google le consideră ca fiind cele mai relevante.

Ti-aș recomanda să citești acest minunat definitive guide scris de Brian Dean pe Backlinko, despre creerea link-urilor și cum să începi în acest domeniu.

Te-ai putea întreba “Ok. Stai putin. Noi vorbeam despre SEO local, ce are asta de aface cu clasarea în local pack?”

Conform lui Moz, link signals sunt al doilea cel mai important factor de clasare pentru căutările locale.

Poți începe prin a te angaja în conversații cu oameni și afaceri relevante din apropiere. Nu merge la concurență pentru backlinking, pentru că acest lucru probabil nu va avea niciun impact asupra eforturilor tale. În schimb, caută blog-uri sau afaceri complementare care pot scrie despre afacerea ta. Aici sunt câteva exemple

-blog-uri relevante din industrie

-alte afaceri locale

-organizații naționale industriale

-vânzători- pentru recenzii

-interviuri sau comunicate de presă

-parteneri anunțând noi oferte cu tine

-blog-uri oaspete

Crearea de link-uri se referă la un „joc” de lungă durată. Construiește relații importante cu oameni care se află în nișa ta de interes și în timp profilul tău de backlink va începe să crească.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.