PULSE Branding Solutions
Local SEO 3/7- Schema.org

Local SEO 3/7- Schema.org

Ce este mark-upul schema.org?

Schema.org este un efort comun, care îmbunătățește web-ul prin crearea unei schem de date stucturate de marcare, sprijinite de motoare de căutare.Paginile de marcare ajută motoarele de căutare să înțeleagă informațiile din site-urile web și să furnizeze rezultate de căutare îmbunătățite.

Mai specific, Google, Bing, Yandex și Yahoo! sunt de acord să ne furnizeze un cadru care ne va ajuta să afișăm informațiile web în așa fel încât motoarele de căutare să le înțeagă mai bine și să ofere cele mai bune rezultate posibile.

Prin adăugarea marcării schema.org HTML-ului tău, poți îmbunătăți felul în care este afișat în SERP, cu ajutorul diferitelor fragmente de cod informaționale.

Nu este încă foarte clar dacă prin marcările informațiilor de contact în schema.org se va ajunge la o îmbunătățire a succesiunilor. Dar ceea ce va face cu siguranță este de a oferi rezultatelor organice un impuls vizual, crescând astfel șansele clienților de a da click pe rezultatul dumneavoastră.

Există numeroase scheme pentru LocalBusiness, cu adăugiri anual, incluzând LegalService, AutomativeBusiness și multe altele.

 

Găsește-l pe acela care e potrivit afacerii tale și implementează-l în website-ul tău.Dacă folosești WordPress, folosește plugin-ul Schema pentru a-l adăuga pe site.

Dacă folosești alte platforme, sau un website personalizat construit de tine, asigură-te că citești cu atenție descrierea detaliată și exemplele pentru cum să implementezi schema direct pe website-ul tău oficial.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.