PULSE Branding Solutions
Local SEO 6/7- Citările

Local SEO 6/7- Citările

Construiește citări pentru afacerea ta

Ce sunt citările?

O citare este o referință online legată de afacerea ta, care include NAT-numele, adresa și nr de telefon. Ca și link-urile website-urilor, Google consideră citările semnale de clasament, dar spre deosebire de inbound links, acestea nu necesită direcționare directă către website-ul tău.

De unde poți lua citările?

  1. De pe site-urile și căutările locale

Ca să își mențină index-ul updatat, Google caută în permanență pe web noi citări care vor se vor adâuga la informațiile deja existente. Pentru a-ți mări șansele de a fi descoperit și pentru a-ți îmbunătăți clasamentul, începe prin a adăuga afacerea pe site-uri precum Yelp sau Foursquare.

 

Dedică-ți timp pentru a găsi directoare în țara ta și asigură-te că afacerea îți e listată pe cât mai multe dintre acestea.

Blog-urile locale sunt bune și ele pentru a construi citări pentru că menționări cu numele, adresa sau numărul de telefon sunt la fel de relevante si pot fi folosite si pentru alte website-uri. Doar asigură-te că de fiecare dată când ești menționat, este destul context pentru ca Google să își dea seama că afacerea ta este cea menționată.

  1. Industrializează directoare specifice

Google vede citările la fel ca și pe inbound links. Citările din industrii relevante vor apărea mult mai autoritare asupra directoarelor generale. De asemenea, aceste site-uri se focusează mult asupra cuvintelor cheie și a subiectelor care se află în nișa ta, astfel încât Google va putea să ofere indicii asupra tipurilor de cuvinte cheie care se potrivesc afacerii respective.

Sunt mari șanse ca tu deja să fi navigat pe câteva din acele site-uri și nu te-ai gândit la ele ca directoare pe care le poți folosi pentru a îmbunătăți SEO-ul local.

TripAdvisor sau Booking pentru călătorii , Houzz sau Porch pentru modificări interioare.

Poți foarte ușor să îi dai lui Google de lucru pentru tine ca să găsească cele mai revelante directoare și bloguri pentru afacerea ta, folosind aceste metode de căutare

-„your industry” blogs

-„your industry” directory

-„your keyword” directory

-top „your industry” blogs

-„your industry” „your country” directory

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.