PULSE Branding Solutions
Local SEO 1/7- Google my business

Local SEO 1/7- Google my business

Adaugă sau revendică afacerea ta pe Google my business

 

Orice afacere serioasă cu o locație fizică este eligibilă pentru Google my business. Asigură-te că înainte de a crea o locație de la zero, îți cauți afacerea online și te asiguri că locația ta nu a fost deja listată. Oamenii ar fi putut să o adauge înaintea ta, sau Google ar fi putut să o indexeze din alte website-uri. În aceste cazuri, asigură-te că adresa este valabilă și așteaptă scrisoarea de verificare de la Google.

Google my business trece prin schimbări în această perioadă.

Din ce în ce mai multe caracteristici sunt adăugate, iar acum poți chiar să îți creezi propriul mini web-site înăuntrul platformei. Poți de asemenea să postezi conținut, oferte sau produse direct în pagina ta GMB, ceea ce va apărea în listarea ta de local bussines îndată ce oamenii accesează rezultatul.

Asta ar putea fi prima ta șansă de contact cu potentiali clienți și ar trebui să te gândești la moduri creative de a o face.

În opinia mea, Google încearcă să îți ofere o platformă cu ajutorul căreia să îți reprezinți afacerea locală înăuntrul rezultatelor Google, pentru ca utilizatorii să nu simtă nevoia să acceseze alte website-uri sau pagini pentru a lua o decizie.

Platforma Google my business este mult mai complexă acum decât era în trecut. Aici sunt primele lucruri pe care ar trebui să le faci înainte de a-ți lansa afacerea.

Trece informațiile de bază a companiei tale

1. Nume, adresă și telefon. Acestea sunt informațiile de bază pentru afacerea ta online și trebuie să te asiguri că sunt mereu corecte.

2. Categoria. Asigură-te că îți listezi afacerea în categoria potrivită. Google poate detecta în ce categorie se află compania ta cu ajutorul informațiilor online, dar ar trebui să fii atent ca cele 2 categorii să fie identice.

3. Site-ul web. Dacă administrezi locații multiple, acestea pot fi website-ul companiei tale sau pagini individuale pentru fiecare locație.

4. Imagini. Acestea sunt primele lucruri pe care oamenii le văd atunci când doresc să afle mai multe informații despre afacerea ta pe Google. De multe ori utilizatorii aleg sau resping o companie pe baza imaginilor pe care aceasta le oferă.
Asigură-te că încărcați unele care vă descriu cel mai bine locația, și, cel mai important, asigurați-vă că se potrivesc cu imaginea reală. Un client care se simte înșelat văzând că locul real nu seamănă cu cel din fotografii nu va reveni la compania ta.

5. Orele. Selectarea orelor de lucru este destul de simplă. Nu uita să le modifici în concordanță cu vacanțele sau evenimentele speciale, pentru a-ți tine clienții în permanență informați. Ar trebui să știi și că Google afișează intervalele cele mai ocupate în locația ta. Acest lucru ar putea să vă beneficieze atât dumneavoastră, cât și clienților.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Your email address will not be published.